Het vervaardigen van matrijzen is een van de pijlers van ons bedrijf. GOGO Metaal is een expert in het (door)ontwikkelen en produceren van matrijzen.

GIETMATRIJZEN VOOR (THERMOHARDENDE) KUNSTOFFEN

Voor een specifieke groep fabrikanten vervaardigen wij gietmatrijzen voor (thermohardende) kunststoffen.

GOGO Metaal heeft de afgelopen jaren een meer dan ruime ervaring opgebouwd bij het ontwikkelen van de spuitgietmatrijs voor (thermohardende) kunststoffen. Ook draagt onze kennis van het productieproces, waarin de matrijs wordt ingezet, bij aan praktische oplossingen voor een optimaal matrijsgebruik.

EXTRUSIEMATRIJZEN

Om een extrusiematrijzen te ontwerpen dient rekening gehouden te worden met meerdere aspecten, denk aan de vorm, materiaalsoort en aard van het product. In principe kunnen metalen en alle thermoplastische kunststoffen geëxtrudeerd worden. Voorbeelden van meest voorkomende materialen zijn: PVC, ABS, PS ,PE, PU, POM, PC, SB en PMMA.

Ook zachte kunststoffen zijn te extruderen. Denk aan materialen als Z-PVC, PU, TPE, TPV en EVA. Bij extrusiematrijzen voor het extruderen van metalen wordt veelal aluminium als grondstof gebruikt. Met deze ingredienten wordt het uiteindelijke type extrusiematrijs bepaald.

 

Daarom kiest u voor GOGO-Metaal:

  • Betrouwbaar, afspraak is afspraak;
  • Vakbekwaam, kennis en ervaring;
  • Flexibel, accuraat en snel;
  • Kwaliteit, volgens uw wensen;
  • Service, klantgericht, altijd de oplossing.

Dankzij onze korte lijnen, betrouwbare inkoopkanalen, flexibele opstelling, goed geoutilleerde werkplaats en vakmanschap zijn wij uw ideale partner.