De precisie producten van GOGO Metaal zijn te vinden in verschillende branches en worden over de gehele wereld toegepast in grote diversiteit.

Onze producten zijn terug te vinden in de scheepsbouw, machinebouw, landbouw, offshore en matrijzenbouw.

Wij maken uw product naar uw wens, voor uw markt, maar delen graag onze vakkennis en ervaring met u. Dit doen we pro-actief door u advies te geven of door al in de ontwerpfase met u mee te denken om tot de voor u beste oplossing te komen.

Toepassing van exotische materialen

Exotische materialen worden toegepast vanwege haar specifieke eigenschappen. De eigenschap van inconel en hastelloy is bijvoorbeeld de bestendigheid tegen hoge temperaturen. Bij Monel is het bestendigheid tegen corrosieve stoffen en zuren. Bij GOGO Metaal vervaardigde producten vinden haar toepassing dan ook in diverse branches waaronder de machinebouw, landbouw, offshore, matrijzenbouw en scheepsbouw.

‘Exotisch’ is de term voor materialen, anders dan RVS, staal, aluminium, etc., voor deze materialen is nodig; extra kennis, vaardigheden en eisen van de verspaner. Kennis van het soort materiaal, de verspaningscondities, de machines en gereedschappen.