De precisie producten van GOGO Metaal zijn te vinden in verschillende branches en worden over de gehele wereld toegepast in grote diversiteit.

Gogo Metaal heeft een grote diversiteit aan klanten. Zo zijn onze producten te vinden in o.a. de Super Jachtbouw, complexe machinefabrieken, voedingsmiddelen industrie, medische industrie en matrijzenbouw.

Omdat wij constant nieuwe technologie en de toepassing hiervan weten te combineren met het ambacht verspanen, zijn wij in staat uw product naar uw wens te maken. Dit doen we pro-actief door u advies te geven of door al in de ontwerpfase met u mee te denken om tot de voor u beste oplossing te komen. Hierdoor kunt u een flinke kostenbesparing realiseren. Gogo Metaal is meer dan een toeleverancier; wij zijn het bedrijf dat u ondersteunt op de manier die u wilt.

 

Materialen

Wij hebben ervaring met het bewerken van vele materialen zoals RVS, Staal, maar ook de exotische materialen zijn ons niet vreemd.

Exotische materialen worden toegepast vanwege hun specifieke eigenschappen. Enkele voorbeelden zijn Titanium en Carbon, licht gewicht materialen maar tevens ook oersterk. Om te werken met deze materialen is het noodzakelijk dat je kennis hebt van ieder soort materiaal, de verspaningscondities en natuurlijk ook de geschikte machine en gereedschappen. En bovenal Vakmanschap. Het GOGO team heeft veel ervaring met het bewerken van diverse materialen en staat voor u klaar om iedere uitdaging aan te gaan. Dankzij onze korte lijnen, betrouwbare inkoopkanalen, flexibele opstelling, goed geoutilleerde werkplaats en vakmanschap zijn wij uw ideale partner.
 

Nabewerkingen

Voor de externe bewerkingen zoals poedercoaten, anodiseren, polijsten etc. hebben wij een uitstekende samenwerking met diverse vaste leveranciers.