Conventioneel draaier, CNC draaiers, CNC Frezers, CNC zager, lasser: ons team van echte vakmensen staat voor u klaar!

GOGO Metaal is een vooruitstrevende, met u meedenkende toeleverancier van draai- en freeswerk die bovendien een meer dan ruime ervaring heeft op het gebied van lassen en assemblage.

Wij werken met diverse metalen zoals RVS, Staal, kunststoffen en vele andere exotische materialen. Dankzij ons uitgebreide machinepark met o.a. CNC Draai- en Freesbanken, korte lijnen, betrouwbare inkoopkanalen, flexibele opstelling, een goed geoutilleerde werkplaats en vakmanschap zijn wij uw ideale partner.

 

Kwaliteit

Wij zijn erg gedreven als het gaat om de kwaliteit van ons werk. Onze afdeling Kwaliteitscontrole waarborgt dit door middel van constante meetmomenten. Het meten gebeurt met kwalitatief hoogstaande meetinstrumenten die periodiek gekalibreerd worden. Ook leveren wij u (op aanvraag ) bij de producten een meetrapport.

Kwaliteit vertaalt zich ook in service. Bij GOGO Metaal worden afspraken, vanaf het moment van offerte-aanvraag tot het levermoment, nagekomen. Dankzij onze flexibele instelling en creatieve insteek zullen wij alle problemen kunnen oplossen. Wij helpen u op de manier die u wilt.

 

Daarom kiest u voor GOGO-Metaal:

  • Betrouwbaar, afspraak is afspraak;
  • Vakbekwaam, kennis en ervaring;
  • Flexibel, accuraat en snel;
  • Kwaliteit, volgens uw wensen;
  • Service, klantgericht, altijd de oplossing.