Onze missie? Wij willen de meest complete toeleverancier worden van hoogwaardige metaalproducten.

VISIE

Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met een hecht, toegewijd team dat sociaal bewogen is en het hart op de juiste plaats heeft. Door onze maatschappelijke betrokkenheid zijn we in staat om flexibel op te treden en met onze klant mee te denken. We geloven we in creatieve oplossingen, hoge mate van betrokkenheid en een persoonlijke benadering. We zijn transparant en eerlijk.

GOGO Metaal BV wil een begrip zijn bij haar klanten door de kwaliteit van haar producten, processen in combinatie met de toegevoegde waarde van ervaring en kennis van zaken.

Wij doen dit door het leveren van hoogwaardige technische producten te combineren met de beste adviezen en service. Dit alles realiseren we door middel van moderne technologie, de hoogst reproduceerbare kwaliteit, de beste prijs- kwaliteit verhouding en met gefundeerde kennis van zaken.

We willen ons ontwikkelen op en produceren van fijnmechanische componenten voor sectoren die de hoogste eisen stellen aan zowel de kwaliteit van het product als aan de kwaliteitsborging van het fabricageproces.

GOGO-Metaal levert hiervoor prototypes, 0-series en (kleine) productieseries.