GOGO-Metaal vestigt zich in 1999 op industrieterrein de Marne in Bolsward. Opgericht door Violeta en Mitika Gogoneata. Het startte allemaal met de wil om hun kennis en kunde op het vlak van metaalbewerking onder eigen naam in praktijk te brengen. En natuurlijk op grond van hoge kwaliteitseisen.

Vanaf het begin was de gedrevenheid om hun droom waar te maken kenmerkend voor het bedrijf. GOGO Metaal heeft door de jaren heen een sterke ontwikkeling mee mogen maken wat leidde tot nieuwbouw in mei 2008.

GOGO-Metaal heeft zich sterk kunnen ontwikkelen tot een gerenommeerd bedrijf. Na het wegvallen van echtgenote en moeder Violeta werken Mitica en Flavius Gogoneata verder aan de gezamenlijke familiedroom.

Die droom kreeg al snel meer vorm. In 2015 werd gestart met een grote verbouwing. Het bedrijfspand (kantoren en fabriek) wordt verdubbeld. In april 2016 wordt het officieel geopend en in gebruik genomen. Een mooie stap in een droom die nog lang niet af is. 

GOGO-Metaal beschikt over een eigen en modern uitgerust machinepark en noodzakelijke gereedschappen. Ons machinepark levert ons een grote verwerkingscapaciteit, bewerkingsmogelijkheden en de beste kwaliteit voor maatwerk.